SNOOZE AWAY!

AANLEIDING: Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de mensen zich schuldig voelt over dingen die niet slecht voor hen zijn. Denk hierbij aan ‘tijd voor jezelf nemen’ of bijvoorbeeld ‘uitslapen’. Daar brengen Anne van Turnhout (MA) en Maurice van Dinther (MA) verandering in. Zij zetten het schuldgevoel om in een positieve ervaring!

WAT IS HET: ‘Snooze Away’ is een nieuwe smartphone applicatie in ontwikkeling. Elke keer wanneer een gebruiker de ‘snooze’ button gebruikt óf wanneer de wekker na een bepaalde tijd wordt gezet, gaat er een zelfgekozen bedrag naar een zelfgekozen doel. 

 

HOE WERKT HET: De app is vergelijkbaar met de wekkerfunctie van de meest gangbare smartphones. Middels een betaalsysteem en doorlopende automatische machtiging worden bedragen per tien euro bij de gebruiker afgeschreven en overgemaakt naar de deelnemende partijen van hun keuze. 

 

VOOR WIE IS HET: Wij zijn op zoek naar goede doelen die in willen stappen voor een bedrag van € 250,- en daarmee de codering van de applicatie mogelijk maken. De app is immers al ontwikkeld, maar daarmee is het live kunnen gaan nog geen feit. Goed om te weten: er zit geen commerciële partij achter dit initiatief. En er is dan ook geen sprake van een uitgekiend verdienmodel voor de ontwikkelaars.

RISICOBEPERKING EN TRANSPARANTIE: Dit project kan alleen doorgang vinden als 15 goede doelen instappen. Tot dat moment is er geen enkele betalingsverplichting. Om de risicobeperking te waarborgen werken wij met een GO/NO-GO moment waarvan de datum nog vastgesteld moet worden.

DEELNEMENDE PARTIJEN: Op dit moment hebben 3 partijen aangegeven mee te doen. We zijn momenteel nog in gesprek met 12 andere mogelijke deelnemers.

Anne van Turnhout  |  's-Hertogenbosch, Nederland  |  Info@annevanturnhout.nl  |  +31 6 30 53 59 70  |  KvK: 65521277